Home / Відпочинок і свята / Документи і візи / Як продовжити візу в Росії

Як продовжити візу в Росії

Як продовжити візу в Росії</a>

Термін знаходження громадянина іншої країни в Російській Федерації залежить від терміну, протягом якого діє його віза.

Але іноді виникають обставини, що перешкоджають своєчасному виїзду іноземця за межі Росії.

Як же продовжити візу?

Інструкція

    1

Зверніться до органів міграційної служби ще до закінчення терміну візи, так як розгляд вашої заяви може зайняти до 20 днів. Зверніть увагу, що продовжити туристичну візу можна.

    2

Уявіть в органи міграційної службинеобхідні документи, що підтверджують ваше право на продовження візи. Це повинні бути клопотання від організації (або дозвіл на роботу) або заяву від фізичних осіб, які запросили вас в Росію, або факт наявності зворотного квитка з фіксованою датою. Вам можуть продовжити візу на термін не більше 10 днів, якщо загальний термін Вашого візиту в Росії не перевищував 90 днів протягом кожного півріччя.

    3

Якщо виникли обставини гуманітарногохарактеру (екстрене лікування, хвороба або смерть родича, який проживає в Росії), продовжите візу на весь термін, необхідний для вирішення сформованих обставин. Пред'явіть в міграційній службі документи, що підтверджують подібні обставини.

    4

Уявіть документи і в разі непереборних обставин (наприклад, стихійних лих та інших ПП) для того щоб ваша віза була продовжена на термін, необхідний для виїзду з РФ.

    5

Якщо ви проживаєте в Росії за річною багаторазовою навчальної або робочої візи, то ви можете перебувати в країні протягом усього терміну дії подібних віз.

    6

Якщо ви прострочили візу, то ви можете виїхати з Росії тільки після видачі вам в міграційній службі виїзної візи. Для цього уявіть документи, а саме:
- паспорт з візой-
- 2 фотографії-
- куплений вами зворотний квиток з датою виезда-
- квитанції про сплату держмита і штрафу.

    7

Якщо віза була прострочена не з вашої вини,зверніться в консульство вашої країни, щоб по їх Ноті МЗС Росії видав вам Свідоцтво про повернення. Виїзна віза в таких випадках не потрібно, але покинути Росію ви будете зобов'язані протягом 10 днів.

Як продовжити візу в Росії was last modified: Червень 21st 2017 by baiqiyfx
It is main inner container footer text