Home / Відпочинок і свята / Документи і візи / Як оформити візу в Казахстан

Як оформити візу в Казахстан

Як оформити візу в Казахстан</a>

Іноді виникають ситуації, що з тієї чи іншоїпричини необхідно людині потрапити на територію Республіки Казахстан. Це можуть бути абсолютно будь-які приводи - службове відрядження, відпочинок, відвідини родичів і т.д.

Перш ніж вирушити в таку поїздку необхідно мати візу для в'їзду на територію зазначеної республіки.

Інструкція

    1

Відразу нужнозаметіть, що відкриття візи для в'їздув Казахстан потрібен не всім. Так, в безвізовому списку знаходяться громадяни країн СНД, Монголії та Туреччини. Всім іншим громадянам, тобто громадянам іноземних держав, доведеться отримувати візу.На сьогоднішній день законодавство Республіки Казахстан передбачає кілька категорій віз, а саме 13 (інвесторська, дипломатична, транзитна, службова, ділова, приватна, туристична і т.д.).

    2

Напишіть лист звернення до загранучреждениеРеспубліки Казахстан, приклавши необхідні документи (паспорт, що діє, візову анкету, одну фотографію на паспорт, офіційне запрошення або лист від роботодавця, що свідчить про службове відрядження і гарантує фінансову підтримку).

    3

Напишіть такий же лист звернення до Департаментуконсульської служби МЗС Республіки Казахстан і міграційну службу МВС Республіки Казахстан, приклавши всі потрібні документи (діючий паспорт, візову анкету, одну фотографію на паспорт, офіційне запрошення або лист від роботодавця, що свідчить про службове відрядження і гарантує фінансову підтримку).

    4

Вкажіть при заповненні візової анкети наступнідані: ПІБ, стать, дату народження і місце народження, реєстраційні номер паспорта, коли і ким виданий документ і термін його дії, національність, громадянство, адреса прописки і постійного місця проживання, місце роботи і посада, період, який ви плануєте перебувати в Казахстані , адреса місця перебування, мета в'їзду, маршрут і спосіб пересування. Така анкета заповнюється за певним, встановленому законодавством зразком, на бланку, який можна отримати в місцях звернення.

    5

Оформляючи візу для виїзду в Казахстан, звернітьувагу на термін дії паспорта. Він повинен бути дійсним, як мінімум ще 3 місяці після вашого запланованого повернення, зазначеного в документах при подачі на видачу візи.

Як оформити візу в Казахстан was last modified: Червень 21st 2017 by giumaudq
It is main inner container footer text